مخالفت چین با تحریم‌های مرتبط با ایران پسکوف: روسیه به حمایت از ایران ادامه خواهد داد پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد وکلای مادورو: آمریکا محاکمه مادورو را متوقف کند واکنش ترامپ به پیام قالیباف درباره افشای «کد آشوب» رد ادعای مطرح‌شده درباره روابط ایران و چین فرود اضطراری هواپیمای حامل وزیر امنیت داخلی آمریکا شکست مذاکرات امنیتی اسرائیل با دولت سوریه دبیرکل نجبا: بعد از ۳۰ سپتامبر جنازه اشغالگران را به آمریکا پس می‌فرستیم گزارش آژانس انرژی اتمی درباره راستی‌آزمایی در تأسیسات ایران بیانیه وزارت امور خارجه درباره حمله نظامی آمریکا به ایران: نیرو‌های مسلح پایگاه‌های نظامی آمریکا را مورد ضربات دفاعی و کوبنده خود قرار دادند صدای انفجار در اردن و اصابت موشک به پایگاه آمریکا سنتکام حمله به خاک ایران را تأیید کرد پزشکیان در دیدار با پوتین: ایران در برابر تجاوزگری خواهد ایستاد/ روابط ایران-روسیه رو به توسعه است جزییات گزارش محرمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ذخایر اورانیوم ایران کشته شدن مقام ارشد بانک آمریکا در حمله با سلاح سرد در نیویورک

عراق: هرگز اجازه نخواهیم داد هیچ‌گونه تجاوزی علیه کشور‌های همسایه انجام شود

ایران و آمریکا مشاور امنیت ملی عراق در دیدار وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد که بغداد هرگز اجازه نخواهد داد هیچ‌گونه تجاوزی علیه کشور همسایه انجام شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۶ - ۰۸ تير ۱۴۰۵ - 2026 June 29
کد خبر: ۳۱۱۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق روز یکشنبه از سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و هیات همراه او استقبال کرد.

بنا بر گزارش خبرگزاری رسمی عراق، طرفین توسعه همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف در راستای خدمت به منافع مشترک ایران و عراق و دو ملت دوست را بررسی کردند.

عراقچی و العبودی درباره شماری از پرونده‌ها و مسائل دارای اهمیت مشترک، به خصوص همکاری‌های امنیتی، کنترل مرزها، تبادل اطلاعات و اجرای توافقنامه‌های امنیتی مشترک، رایزنی کردند.

العبودی تاکید کرد که روابط عراق با همسایه‌اش ایران، روابط نزدیکی است که در مواضع و تعاملات دو ملت و دو کشور همسایه تجلی یافته است.

وی افزود که دولت علی الزیدی نخست وزیر عراق هرگز اجازه نخواهد داد هیچگونه تجاوزی علیه کشور‌های همسایه انجام شود.

این مقام عراقی تاکید کرد که حفظ امنیت و ثبات منطقه مسئولیت تمامی کشور‌های منطقه است.

از طرفی دیگر وزیر خارجه ایران تاکید کرد که کشورش روابطی تاریخی و پیوند‌های عمیق و گسترده‌ای با عراق دارد.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه سلام و درود دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران را به العبودی ابلاغ و از نقش دولت عراق در راستای حفظ امنیت و ثبات منطقه قدردانی کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار